ESTA'S

Kinderen in de leeftijd van groep 3 en groep 4 zijn de Esta’s.. De Esta’s is een gemengde groep van meisjes en jongens. Hier spelen de kinderen binnen en buiten, ravotten op ons grasveld of in het bos. Ze gaan naar het bos of dorp onder begeleiding.

De Esta’s draaien groep op vrijdag avond van 18.30 uur tot 20.30 uur.

DE ACTIVITEITEN

Ze krijgen namelijk de kans en de ruimte om lekker wild te doen in een veilige omgeving. Welke activiteiten worden er bij de Esta’s zoal gedaan, ze lopen speurtochten, doen spelletjes, knutselen, houden een playback show, leren al een beetje koken en sjorren.

Kortom een gevarieerd programma bieden we de kinderen aan. Onze Esta’s mogen helemaal zichzelf zijn. Geloofsovertuiging, cultuur, of een kind dat ietsje meer aandacht nodig heeft dan een ander, iedereen kan en mag meedoen! Ieder kind is bij Esta’s welkom om op een leuke, avontuurlijke manier zijn of haar mogelijkheden te ontdekken. En natuurlijk is er elk jaar een waanzinnig leuk zomerkamp! Ook Bas Bos komt regelmatig op bezoek. Bas Bos weet alles van de dieren en de natuur. En dan hebben we nog Fleur Kleur zij is dol op knutselen, ze is altijd vrolijk en zit vaak een beetje onder de verf.

Wil jouw zoon of dochter misschien ook bij scouting? Dat kan!
Alle kinderen mogen vier keer vrijblijvend komen kijken. Vul hier onder het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.