ESTA'S

Buitenspelen en ravotten in het bos

Welkom bij de Esta’s! Wij zijn kinderen uit groep 3 en 4. We zijn een gemengde groep van jongens en meisjes. Het liefst spelen we buiten, ravotten op het grasveld bij Scouting Ewijk of in het bos. We doen allerlei leuke spelletjes, we knutselen en de leiding leert ons al de eerste scoutingtrucjes. Op vrijdagavond komen we bij elkaar. 

We draaien groep op vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur
Kom je ook eens meedoen? Je mag 4 keer vrijblijvend mee komen spelen.

Het thema

Bij de Esta’s ontdekken we het Land van Esta. In het Land van Esta’s woont het Kind met de Hoge Hoed. Een standbeeld dat om middernacht tot leven komt om Esta’s mee te nemen op een (droom-) avontuur. We spelen in het land van Esta, ontdekken nieuwe dingen en leren van alles. In het land van Esta ben je wat je draagt! Dus als je je verkleed als kok, piraat, tovenaar, dat ben je dat ook! 

De activiteiten

We krijgen de ruimte om lekker wild te doen in een veilige omgeving. Er worden allerlei verschillende activiteiten gedaan bij de Esta’s. We lopen speurtochten, doen spelletjes, knutselen, houden een playback show, leren al een beetje koken en we sjorren. Een gevarieerd programma dus! Van onze leiding mogen helemaal zichzelf zijn. Iedereen kan en mag meedoen! Ieder kind is bij ons welkom om op een leuke, avontuurlijke manier eigen talenten te ontdekken. En natuurlijk is er elk jaar een waanzinnig leuk zomerkamp! Wij gaan al een hele week mee op kamp. 

Wil jij misschien ook bij scouting? Dat kan!
Alle kinderen mogen vier keer vrijblijvend komen kijken. Vul hier onder het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.