BEVERS

De Bevers zijn kinderen in de leeftijd van groep 1 en groep 2. Ze houden van spelen. In de natuur, sportief, knutselen of gewoon samen spelen. Spelenderwijs ontdekken zij de wereld om zich heen. De leiding van de bevers speelt ook mee. Het programma van de bevers is iedere week weer anders. Daarbij kun je denken aan buiten ravotten, knutselen, een bosspel, een tochtje lopen, diverse spellen en nog veel meer.

De Bevers draaien groep op vrijdag avond van 18.00 uur tot 19.30 uur.

HET THEMA

We hebben een aantal figuren die regelmatig bij de bevers voorbij komen. Stuiter is een bever van 6 jaar en hij speelt de hoofdrol. Stuiter is altijd vrolijk, actief en dol op spelletjes. Hij is voor iedereen een echte vriend en ook altijd erg enthousiast en houdt erg van feestjes.
Ook Bas Bos komt regelmatig op bezoek. Bas Bos weet alles van de dieren en de natuur. En dan hebben we nog Fleur Kleur zij is dol op knutselen, ze is altijd vrolijk en zit vaak een beetje onder de verf.

ACTIVITEITEN

We gaan meestal één keer in het jaar (meestal in het voorjaar) een nachtje kamperen in ons eigen scoutinggebouw. Het hoogtepunt van het jaar is het zomerkamp, hierbij gaan we met de bevers twee nachtjes logeren op een ander scouting terrein.
De Bevers spelen met z’n alle buiten in de natuur, knutselen of doen samen binnen leuke spelletjes.

Wil jouw zoon of dochter misschien ook bij scouting? Dat kan! Alle kinderen mogen 4 keer vrijblijvend komen kijken.
Vul hier onder het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op