css templates

Welpen!

Welpen zijn kinderen van 7-11 jaar, te herkennen aan hun groene blouse. Scouting Ewijk kent op dit moment
2 welpen groepen. 1 groep met jongens van 9-11 jaar die op dinsdagavond bij elkaar komen, en een gemengde welpen groep met jongens en meisjes van 8-9 jaar. De gemengde welpen komen bij elkaar op donderdagavond waar ze spelen in thema van het Junglebook. Ze doen daar naast leuke spelletjes, ook van alles van scouting, zoals knopen leggen, geheimschrift, morseschrift, vuur maken en omgaan met een kompas. Ook gaan de welpen ieder jaar op kamp, waar ze slapen in tenten.

De welpen hebben als achterliggend thema het Jungle book verhaal.
Vandaar ook de naam welpen (jonge wolven).

Wanneer

De welpen komen elke dinsdag bij elkaar van 18.30 tot 20.30 uur. De gemengde welpen komen elke donderdag bij elkaar van 18.30 tot 20.30 uur.

Aanmelden:

Als uw kind scouting leuk lijkt, mag het altijd 4 keer vrijblijvend komen kijken. Een inschrijfformulier is
te krijgen bij de leiding of te downloaden.