website templates free download

Impressie Scouting Ewijk

Verhuur Nije Nest

Verhuur van het clubgebouw is alleen mogelijk voor jeugdgroepen onder begeleiding. Vanaf juni t/m augustus is verhuur dagelijks mogelijk, in de andere maanden alleen in de weekenden. In het clubhuis is slaapmogelijkheid voor 60 personen.
Buiten is er kampeermogelijkheid voor ruim 80 personen.
Bekijk hieronder ook eens de foto's van de clubhuis en wat er in de omgeving te doen is..

Clubgebouw

Het clubgebouw bestaat uit 2 grote zalen, keuken, toilets, invalide toilet, douches en stafkamer. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met:
verhuur@scoutingewijk.nl

Adres:
Binnenweg 4b
6644KD Ewijk

Buitenterrein Scouting Ewijk

Buitenterrein

Op het terrein is er meer dan voldoende ruimte om te ravotten en je helemaal uit te leven. Zo is er een kabelbaan, klim en klautertoestellen en een heus arena met kampvuur, podium en tribune. Sinds kort is er ook een natuurvriendelijke oever waar je allerlei dieren in en rondom het water kunt ontdekken. direct naast het terrein is een bos aanwezig waarvan je gebruik kunt maken.

Ons verhuurregelement en wat u er extra bij kunt huren vindt u in deze link

Gebruik onderstaand formulier voor reserveringen
of stuur een mail naar:
verhuur@scoutingewijk.nl

Een reservering is pas definitief zodra er een getekend contract is.

Impressie

hiernaast zie je een film van ons buitenterrein.