free site creation software

ESTA'S


Ben je in de leeftijd van 6 tot 8 jaar dan kom je bij de Esta's. De Esta's is een gemengde groep van meisjes en jongens. Bij de Esta’s spelen de kinderen binnen en buiten, ravotten op ons grasveld of in het bos. Ze gaan naar het bos of dorp onder begeleiding.

Ze krijgen namelijk de kans en de ruimte om lekker wild te doen in een veilige omgeving. Welke activiteiten worden er bij de Esta's zoal gedaan, ze lopen speurtochten, doen spelletjes, knutselen, houden een playback show, ze gaan zwemmen, leren al een beetje koken en sjorren.

Kortom een gevarieerd programma bieden we de kinderen aan. Onze Esta's mogen helemaal zichzelf zijn. Geloofsovertuiging, cultuur, of een kind dat ietsje meer aandacht nodig heeft dan een ander, iedereen kan en mag meedoen! Ieder kind is bij Esta's welkom om op een leuke, avontuurlijke manier zijn of haar mogelijkheden te ontdekken. En natuurlijk is er elk jaar een waanzinnig leuk zomerkamp!

Wanneer:
De Esta's komen iedere vrijdag bij elkaar van 18:30 tot 20:30 uur.

Aanmelden:
Als uw kind scouting leuk lijkt, mag het altijd 4 keer vrijblijvend komen kijken. Vul rechts het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Dames en heren, stelt u zich voor...
Het Kind met de Hoge Hoed schuift de rode pluche gordijnen opzij. Wonderlijke gebeurtenissen spelen zich af op het toneel. Maar wat gek... Het lijkt wel of je zelf de hoofdrol speelt! Zo'n avontuur maak je alleen mee in 't Land van Esta. Hoe je daar komt? Volg Het Kind met de Hoge Hoed naar het geheimzinnige huis. In het huis staat een kist vol verkleedkleren. Maar pas op! Trek niet zomaar iets aan. Want wat je draagt, dat ben je.

Esta's weten dat maar al te goed. Zij zijn de inwoners van 't Land van Esta. Laatst had Jeroen een piratenpak in de kist gevonden. Wat een spannende reis werd dat. Storm en regen ... zeeziek ... en ook nog vastgelopen op een onbewoond eiland. Of toen die keer toen Hilde die prachtige jurk aantrok. Wat een avontuur in het paleis van de koning! Esta's maken met het grootste gemak verre reizen. Over de grens, of terug in de tijd. Want wat je draagt, dat ben je.