free html5 templates

Bevers

De bevers zijn kinderen van 4 t-m 6 jaar te herkennen aan hun rode blouse. Iedere vrijdag van 18.00 uur tot 19.30 uur komen zij samen om met elkaar te spelen.

Programma
Bevers houden van spelen. In de natuur, sportief, knutselen of gewoon samen spelen. Spelenderwijs ontdekken zij de wereld om zich heen. De leiding van de bevers speelt ook mee. Het programma van de bevers is iedere week weer anders. Daarbij kun je denken aan buiten ravotten, knutselen, bosspel, tochtje lopen, diverse spellen en nog veel meer.

Thema
We hebben een aantal figuren die regelmatig bij de bevers voorbij komen. Stuiter is een bever van 6 jaar en hij speelt de hoofdrol. Stuiter is altijd vrolijk, actief en dol op spelletjes. Hij is voor iedereen een echte vriend en ook altijd erg enthousiast en houdt erg van feestjes. Ook Bas Bos komt
regelmatig op bezoek. Bas Bos weet alles van de dieren en de natuur. En dan hebben we nog Fleur Kleur zij is dol op knutselen, ze is altijd vrolijk en zit ook altijd een beetje onder de verf.

Kamp en activiteiten
We gaan meestal 1 keer in het jaar (meestal in het voorjaar) 1 nachtje kamperen in ons eigen scoutinggebouw. Het hoogtepunt van het jaar is het zomerkamp, hierbij gaan we met de bevers 2 nachtjes logeren op een ander scouting terrein.

Aanmelden
Als u kind scouting leuk lijkt, mag het altijd 4 keer vrijblijvend komen kijken. Een inschrijfformulier is te krijgen bij de leiding of te downloaden